Ontdek wie je werkelijk bent!

We leven in een tijd van verandering, waarin meer en meer mensen ontwaken, dichterbij zichzelf komen, meer gaan voelen en waarnemen. Ze willen weten wat hun levensdoel is. Er worden steeds meer kinderen geboren met spirituele gaven en mogelijkheden. Veelal lopen mensen vast in hun spirituele groei en ontwikkeling. Dit komt omdat het jaren en generaties lang niet gebruikelijk is geweest om hiermee bezig te zijn. Op school leren we immers nog steeds dat we alles dienen te weten en te begrijpen en het vak Voelen & Ervaren is nog niet in educatie.

Als je al spiritueel bezig bent, dan merkt je dat je verandert en je meer en meer het onbekende gaat waarnemen. Dan is het vaak nog steeds eng om erover te praten met anderen. Niet iedereen is bezig met spirituele groei en begrijpt niets van wat jij meemaakt. Ik liep daar namelijk zelf ook tegenaan.

Hoe fluistert mijn lichaam mij toe?

Als mens moeten wij leren luisteren naar ons lichaam omdat wij alle signalen vanuit onze lichaam krijgen om een super leven te kunnen leiden op deze aardbol. Ons lichaam bestaat uit drie lagen: het stoffelijke lichaam, de goddelijke ziel en het etherische lichaam. Bij het moment van overlijden gaat de ziel rechtstreeks terug naar de bron. Het etherische lichaam, de ziele-persoonlijkheid, zal zich op het kosmisch vlak scholen om zich klaar te maken voor een volgend leven.

Wat doe ik als Pranic Healer en Spirituele coach.

Mijn doel is je kennis te laten maken met je innerlijke stem, die wij allemaal als mens hebben. De fout die wij maken, is liefde, geluk en kennis buiten ons-zelf te gaan zoeken. We hebben allemaal een innerlijke stem in ons, die ons de weg naar succes en levensvreugde kan leiden. Nog een doel is om je te- inspireren en uit te nodigen om stappen te nemen in je spirituele groei en ontwikkeling. Als een levende gids bied ik kennis, coaching en training aan op het gebied van diverse (spirituele en persoonlijke) onderwerpen.